SSTEM ve NETWORK MHENDSL (Udemy.com)

Microsoft Snavlarna Hazrlk Mfredat ile (MCP, MCSE, MCITP, MCSA, MCTS)

icon
What you will learn

  • kilik, Ondalk ve On Altlk Say Sistemleri ve Hesaplamalar
  • ASCII Kavram ve evrimleri
  • BAT Programlama ve EXE Oluturma
  • Visual Basic Script'ler Hazrlama
  • Ortam Deikenleri ve Deiken Oluturma
  • VLSM (Subneting) Hesaplamalar
  • leri Seviye Network ve Sistem Hzlandrma
  • Network Paketlerini Dinleme, Okuma ve Toplama
  • x86 ve x64 bit Adresleme Mant
  • Statik ve Dinamik Routing'ler
  • Fonksiyonel Komutlar ve Gizli Yardmclar
  • OSI Referans Modeli ve TCP/IP Protokol
  • Kriptografiyle Veri Yok Etme ve Performans Salama
  • ntel ve AMD lemci Farkllklar, alma Prensipleri, Mimarileri ve Doru Seimi
  • IP'ler Hakknda Unutulmamas Gerekenler
  • Bare-Metal ve Hosted Tip Sanallatrma Mimarileri ve Kyaslamalar
  • Web Sunucusu (IIS) Kurulum, Web Sayfas Yaynlama ve IIS Ynetimi
  • lem ncelik (Priority) Kavram ve ekirdek Atamalar
  • Network Tipleri ve Topolojileri
  • Octec, Host

icon
Quality Score

Content Quality
/
Video Quality
/
Qualified Instructor
/
Course Pace
/
Course Depth & Coverage
/

Overall Score : 0 / 100

icon
Live Chat with CourseDuck's Co-Founder for Help

Need help deciding on a other course? Or looking for more detail on 's SSTEM ve NETWORK MHENDSL? Feel free to chat below.
Join CourseDuck's Online Learning Discord Community

icon
Course Description

Kiisel bilgisayarlardan endstri standard sunuculara kadar tm bilgisayarlarn geliim sreleri, alma prensipleri ve davran zellikleri hakknda detayl bilgiye sahip olabilir; onlarn donanm ve iletim sistemleri ynetimine profesyonel dzeyde hakim olabilirsiniz. Onlar reneceiniz matematiksel hesaplamalar ve programalar ile otomatikletirip daha zeki ve hzl davrandrabilir; sizleri istediiniz olaylarn gereklemesi durumunda bilgilendirmelerini ve aralarndaki ncelik hiyerarisini kurgulayabilirsiniz. Network topolojilerini istenen hacimde kk-byk lekli dizayn edebilir; gereken hzlarda, ynlerde ve izinlerde mimarilendirebilirsiniz. Herhangi bir network'teki trafii paketler dzeyinde grebilir ve tm networklerin topolojileri haritalarn okuyabilir, izebilir ve bileenlerini ynetebilirsiniz. Network ve sistemlere ileri dzey gvenlik ve gizlilik nlemleri aldrabilirsiniz. Yazlmsal ve donanmsal gvenlik duvarlarn ynetebilir; network trafiine gereken yn ve izinler dzeyinde mdahale edebilir, kurallar belirleyebilirsiniz. Veri kriptoloma ve kriptografiyle veri yok etme yntemleriyle gizlilii bireysel ve kurumsal dzeyde ynetebilirsiniz. Bilgisayarlarn, sunucularn ve network'lerin performans sorunlarn detayl olarak tehis edebilir, ileri dzey iyiletirmeleri acil mdahaleler ile salayabilirsiniz. Network'teki protokollerin yn ve port zelliklerini bilebilir, davran zelliklerini komutlarla deitirebilirsiniz. Network ve sistemlerdeki kullanc hareketlerini, eriimlerini, davranlarn ve etkilerini anlk gzleyebilir, kayt altna alabilir, istenen periyotlarda raporlayabilirsiniz. Sistemin cihaz kaynaklarndaki performans, doluluk ve arza durumlarn anlk gzleyebilir; belirleyeceiniz eiklere ulaan deerlerin olumas halinde alarmlar kurgulayabilirsiniz. Meydana gelen durumlarn istediiniz kiilere otomatik mail-sms gnderimini salayabilirsiniz. Sektrdeki sistem ve networklerde sk rastlanan yanl kurgularn ve olas hatalarn aklamalaryla n bilgiye sahip olabilir; etkilerini eitim ierisinde gzleyebilir ve unutulmamas gerekenler bal altnda not alabilirsiniz. Microsoft ve Cisco'nun dnya apndaki en geerli sertifikasyon snavlarna ve bilgisayar mhendislii blmlerine hazrlanabilirsiniz. Eitim, 18 adet snavdan oluan 87 adet soru iermektedir.
Who this course is for:
Biliim sektrnde yeni veya yar-profesyonel dzeydeki alanlar Bilgisayar mhendislii rencileri Microsoft veya madili sertifikasyon snavlarna hazrlanan kiiler Profesyonel (Senior), gerek bir Siber Gvenlik Uzman olmadan nce bilgi temeli oluturmak isteyenler Biliim dnyasna ileri seviye merakl balang dzeyindeki bilgisayar kullanclar

*Some courses are excluded from this sale. Coupon not working? If the link above doesn't drop prices, clear the cookies in your browser and then click this link here.
Also, you may need to apply the coupon code directly on the cart page to get the discount.

Coupon Code

icon
Reviews

0.0

0 total reviews

5 star 4 star 3 star 2 star 1 star
% Complete
% Complete
% Complete
% Complete
% Complete

By sa Uurlu on 11/8/2020

Kullanlan mikrofon ok rahatsz edici!

5 Yldz verdim olsayd bir 5 daha verirdim. IT sektrnde alan biri olarak sabit bir sistemle yllarca almak mesleki krlk oluturuyor. Bu eitim iin dediim kuru para aldm bu eitimin glgesinde kald. Hakkn helal et hocam. Dier eitimlerinde grmek zere.

By recep sanar on 9/16/2020

nternet ve A Teknolojileri 2 Yllk nlisans Mezunu olarak yazyorum. Bouna 2 Sene gibi bir vakit kayb yapmm :) Kayhan Hoca 2 ylda rendiklerimi ok ksa srede(saat baznda :) )retti, ve kalite ve bilgi olarak arada dalar var. Kralsn hocam Eline Emeine Salk, ok Teekkr Ederim.

By Fuat Aydn on 8/26/2020

Emeinize salk, aklayc ve gzel bir anlatm olmu kursun. Benim iin ok yararl oldu bu kurs. Sistem ve network alannda yeni ie girdim ve daha ncesinde tecrbem yoktu, ibu kurs ile bilgiler edinerek daha hzl ie adapte olmaya altm. te sahada grdm bir ok ey bu kursta anlatlmakta. Herkese tavsiye ederim kursu, verdiiniz bilgiler iin teekkrler.

By Erdal Ural on 5/12/2020

Konular hakknda hi bilgisi olmayan kiilerin bile faydalanabilecei,detayl,kapsaml ve her eyden nce samimi hazrlanm bir eitim. Kayhan Bey'e teekkrler.

By Mehmet Burak ETN on 4/20/2020

Eitmen Kayhan KIRBA'a; olduka kaliteli, verimli ve dolu dolu bu kurs iin teekkr ediyorum. Elinize, emeinize ve aznza salk diyor ve hi vakit kaybetmeden ikinci kursa gidiyorum.

By Levent Hzbul on 1/5/2020

Gayet faydal, art olarak bilgilerin eklenmesi de gzel olmu.
Emei geen herkese teekkrler.

By Abdullah Bayram on 6/7/2020

Harika bir eitim olmu. Bu, kaynak niteliindeki alma iin ok teekkrler, emeinize salk Kayhan Hocam.
Baarlarnzn Katlanarak Artmasn Dilerim...
yi almalar.

By Murat Battal on 5/5/2020

Hocam emeginize saglik. Benim icin mkemmel ve gretici, egitici bir egitimdi. Kursunuzdan cok memnun kaldim. Basarilarinizin devamini dilerim. Yeni derslerde grsmek zere. Umarim devami gelir. Hoscakalin

By Mert Merve on 6/14/2020

Uzun zamandr grdm en dolu, detayl ve doyurucu eitim oldu. Eitmenin konulara ok hakim olduu her anlatmndan belli oluyor.

By Murat on 9/9/2020

Harikayd, gerekten beklentilerimin zerinde aklayc ve ileri seviyeye tayan, sadece retme deil bunun yannda en sk yaplan hatalar ve tecrbelerinden de bahseden biri. 5 yldz sonuna kadar hak ediyor bu eitim. ok teekkrler...

By Yksel KORKMAZ on 5/21/2020

Bu ie am ve benim gibi her g dmesine bastmda bir eyler renmek isteyen insanlara iddetle tavsiyemdir. Bilgi paylaldka gzeldir.